Magyar English
  • Slide
  • Slide

A nyári szezonban 4 szabadtéri, télen pedig 4 fűtött pályával várja a sportolni vágyókat gyönyörű környezetben a Rub & Roll Tennis Club Gödöllőn.

Az Erzsébet-park közvetlen szomszédságában, a fákkal körbevett, árnyas, ligetes területen elterülő klub Gödöllő egyetlen teniszklubja. Az idei  szezonban (április 15.-október 6.) több különböző lehetőséggel készülünk az érdeklődőknek minden korosztályban.

A legkisebbeket (4-6 éves korig) oviteniszre várjuk csoportos foglalkozás keretein belül, mely során azon kívül, hogy megismerkedhetnek ezzel a csodás sportággal, fejleszthetik egyéb készségeiket és képességeiket is. Olvass róla bővebben itt!

A kicsit idősebb gyerekeket a Rub & Roll tenisziskola várja korosztályuknak és tudásuknak megfelelő csoportos vagy egyéni oktatásra. Az edzések hétköznap délután és hétvégén is zajlanak, melyekhez folyamatosan lehet csatlakozni. 

A felnőttek számára pedig adottak a lehetőségek: 4 pályán várjuk minden nap a tenisz szerelmeseit reggel 7-től egészen este 10-ig. A pontos nyitva tartást tekintsd meg itt! Emellett cardio teniszen és egyéni edzéseken is várunk felkészült, gyakorlott oktatókkal, igényes környezetben, folyamatosan karbantartott, télen sátorral fedett, fűtött pályáinkon.

Játék után pedig kérj egy frissítőt, töltsd fel energiakészleteidet és lazulj egy kicsit a Rub & Roll teniszbárban, vagy ülj be egy kiadós ebédre, esetleg vacsorára a Rub & Roll Villa éttermébe! Klubtagjaink minden étkezésből (kivétel az ebédmenü) 10% kedvezményt kapnak!