Magyar English
Background
Rub & Roll

Ovitenisz - Rub & Roll Tenisz Klub Gödöllő

A Rub & Roll Tenisz Klub célja, hogy minden korosztály számára lehetőséget adjon a tenisz sportág megismerésére, így a legkisebbek számára OVITENISZ néven indítunk délutáni foglalkozásokat.

A 4-6 éves korú gyerekek számára elsősorban figyelem kialakítása a legfontosabb, melyet a teniszpályán játékos formában tanulhatnak meg leginkább. Csoportos edzéseink alkalmával tanulják a társsal való együttműködést, aktívan részt vesznek a csapatszellem kialakításában, ugyanakkor a folyamatos feladatmegértésen túl a koncentrációs képességük is fejlődik.

A labda-ütő kombinációja miatt folyamatos inger éri őket, mely ebben a korosztályban elsősorban a talajon végzett labdagurítások, -terelések, finom ütések kombinációjában jelenik meg. Ennek során kialakított ügyességi pályán mennek végig a gyerekek, ahol 3-4 különböző feladattal is találkozhatnak egy körön belül.

Fontos, hogy a kivitelezés mellett a szabályok megértésére és betartására is nagy hangsúlyt fektetünk, emiatt a szülők a pályán kívül tartózkodva kísérhetik figyelemmel az edzéseket. Ennek legfőbb oka, hogy a gyermek önmagától tanulja meg elvégezni a feladatokat és a foglalkozás ideje alatt az én-központúságból a csapatban való együttműködésben találja meg a játékok élvezetét.

A korosztálynak megfelelő méretű ütőt és labdát biztosítunk a gyerekeknek a foglalkozások ideje alatt, mellyel valóban könnyen tudnak a teniszpályán sikerélményt szerezni.

Érdeklődés és további információ: +36 (20) 279-8999