Magyar English
Background
Rub & Roll

Rólunk

A Rub & Roll világa 2015-ös megnyitása óta a minőségi gasztronómia és a különleges húsok körül forog. Az autentikus amerikai barbecue adta szenvedély viszont sokkal mélyebben gyökerezik, ez pedig egyenes úton vezetett a Rub & Roll Barbecue és a gödöllői Rub & Roll Villa után a saját termékek fejlesztéséhez, vagyis a Rub & Roll Butchery megszületéséhez.

Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be a Rub & Roll prémium hústermékeit, melyeket saját receptúra kidolgozását követően, évek alatt fejlesztettünk tökéletesre. Az újhullámos grillkolbászok, virslik, felvágottak és előkészített bbq fogások hazai, erdetigazolt mangalicából, USDA ‘choice’ minősítésű amerikai marhahúsból egy-egy jól megfogalmazott gasztronómiai csavarral, magyar tradíciókat követő fűszerezéssel készülnek.

TERMÉKEK

A grillkolbászok az amerikai és a magyar hagyományok ötvözésével áttörő újdonságot hoznak a családok asztalára. A 94%-os hústartalmú kolbászok textúrája viszont eltér az itthon megszokottól: a kollagén bélbe töltött mangalica- vagy marhahús és a minőségi fűszerek homogén egyvelege amerikai vörös cheddar sajt és mangalica bacondarabok izgalmas játékával egészül ki. Az eredmény egy könnyen grillezhető vagy süthető, “zsírfröcsögés”-mentes, roppanós külsejű, különleges ízvilágot életre keltő grillkolbász, melynek minden falatja egyedülálló gasztronómiai élménnyel kecsegtet.

A virslik állagukban kicsit térnek el a megszokottól, összetételük szerint viszont új, exkluzív kategóriát teremtenek. A eredetigazolt mangalica és USDA marhahús a virslik 85%-át teszi ki, emellé pedig hazai fűszerek, kalocsai paprika, fajtánként pedig amerikai vörös cheddar sajt és bacon vagy jalapeno paprika kerül. A hagyományos mellett 3 fűszeres ízvilággal találkozhatunk, melyek Amerika színes hot-dog kultúráját értelmezik újra a magyar ízlésvilághoz igazodva. Ezek a szaftos virslik lassan gyöngyöző vízben pár perc alatt elkészülnek - tökéletes kulináris élményt kínálnak mustárral és friss kenyérrel együtt vagy akár hot-dog kifliben sült hagymával tálalva és sajtmártással meglocsolva.

A CSAPAT

Kiss Dávid - a kreatív vezető

Dávid 15 éves kora óta foglalkozik gasztronómiával. Egy bő évtizednyi bel- és külföldi tapasztalatszerzés után nyitotta meg első saját éttermét, a Wesselényi utcai Beer & Burgert, mely a burgerforradalom egyik zászlóshajójaként volt ismert a fővárosiak körében. Az első hely sikere után hamar következett a többi is, a Rub & Roll Barbecue 2015-ös megnyitását még 2 étterem, egy food truck és egy barbecue kiegészítőket forgalmazó webshop követte. Az étlapok összeállítása, a receptek kidolgozása minden esetben Dávid keze munkáját dicsérte, a húsokkal és a barbecue-val való kísérletezés és a folyamatos alkotás pedig további új, forradalmi ötletekhez és a saját termékek kidolgozásához vezetett. 

Sebestyén Zoltán - a szakmai vezető

Dávid sógora, Zoltán kapcsolódása a húsokhoz a családon belül gyökerezik, hiszen már az édesapja is aktív hobbiböllérként tevékenykedett Kalocsán. Az apuka hobbija később szenvedéllyé vált: tradicionális töltött füstölt árukat készített a kalocsaiak legnagyobb örömére. Zoltán az édesapja oldalán a szakma iránt tanúsított aktív érdeklődését magasabb szintre szerette volna emelni, így a mesterség kitanulása és az apuka visszavonulása után átvette tőle a stafétát, majd belevágott egy kalocsai húsüzem megvalósításába is. Itt készülnek majd Zoltán felügyelete mellett a Rub & Roll Butchery termékei, közöttük a család büszkeségeként széles körben ismert szalámi is, melynek receptje 1812 óta a családi örökséghez tartozik.

László Gergő - az operatív vezető

A kreatív és a szakmai elme mellett kell egy olyan személy, aki a vállalkozás operatív részére figyel, aki biztosítja a zavartalan működést, a logisztikát, felügyel a pénzügyekre, egyszóval, minden körülményt biztosít ahhoz, hogy a vállalkozás működhessen. A Rub & Roll Butchery életében ez a személy Gergő, aki mindezek mellett a Rub & Roll weboldalát és webshopját is elkészítette.

VÍZIÓNK

A Rub & Roll Butchery célja, hogy a gasztronómia oldaláról közelítse meg a húsipart. A tervek túlmutatnak a kézműves családi vállalkozáson, de a minőség és a tradíciók megőrzése miatt egy ponton maximalizálják majd a termelést. Szeretnék, ha a Rub & Roll Butchery kiváló minőségű termékeivel országszerte találkozhatnának az igényes vásárlók  az áruházak polcain, ezáltal minél szélesebb körben ismertetve meg a kalocsai tradíciók és az amerikai ételszeretet ászaként létrejött szaftos húsipari termékeket.


A grillkolbászok, virslik, felvágottak és további előkészített, sütésre kész burger húspogácsák és bbq-húsok a legmagasabb követelményeknek megfelelően kerülnek gyártásra. A kiemelkedő konyhatechnológiának köszönhetően tartósítószermentesen, 1 hónapos eltarthatósággal készülnek a termékek.