Magyar English
Background
Rub & Roll

Alapanyagaink

Több évtizedes tapasztalatunk van különféle hazai és nemzetközi húsfajtákkal, a fenntartható minőség érdekében termékeinkhez pedig a legjobbakat szerettük volna használni. 

Ezért esett választásunk a magyar mangalicára, mely híres ízletes, - omega 3 zsírsavakban gazdag - egészséges húsáról. Ezt a tenyésztés szigorú szabályozásának is köszönhetjük, hiszen minden esetben szabadtartásban élő állatok húsa kerül feldolgozásra. Az általunk felhasznált mangalica eredetigazolt, hazai GMO-mentes takarmánnyal táplált állományból származik.


A Rub & Roll Barbecue 2015-ös megnyitása előtt hosszú időt töltöttünk azzal, hogy állandó és magas minőségű, megfelelő márványozottságú és zsírtartalmú marhahúst találjunk autentikus barbecue ételeinkhez. A forrásaink egyenesen az USA-ig nyúlnak, ahonnan az Amerikai Agrárminisztérium (United States Department of Agriculture = USDA) által a második legmagasabb minősítéssel megjelölt, ‘Choice’ kategóriája marhahúst rendeljük már évek óta - vendégeink legnagyobb elégedettségére. A Rub & Roll hústermékek esetében sem adjuk alább! A marha grillkolbász és az amerikai fűszeres hot-dog is USDA ‘Choice’ marhahúsból készül, a gourmet minőség és harmonikus ízprofil érdekében.

A Rub & Roll lelke, vagyis a fűszerek a családi vállalkozás kis kalocsai manufaktúrájából származnak, ahol magyar fűszerpaprika termesztésével és feldolgozásával foglalkoznak. A piros paprika illata kellemesen karakteres, mélyvörös színe szemet gyönyörködtető, a Rub & Roll termékeiben pedig az új köntösbe bújtatott tradíciókat kelti életre.