Magyar English
Background
Rub & Roll

Tenisz egyéni oktatás - Rub & Roll Tenisz Gödöllő

Sétáltál már el teniszpálya mellett? Vagy láttál már mérkőzést élőben vagy a képernyőn? Gondoltál már arra, hogy egy olyan mozgásformát válassz, ami a legtöbb kondicionális és koordinációs képességet fejleszti? Itt a lehetőség, teniszezz velünk!

Ha felkeltette az érdeklődésed a játék jellege és szeretnél az egészséged vagy a közösség miatt jobban megismerkedni a tenisz sportágával, netán haladó vagy és játéktudásodat fejlesztenéd, akkor a Rub & Roll Tennis Club egyéni és páros oktatását neked találták ki!

Személyre szabott órát tartunk neked, ahol te vagy a középpontban és alakíthatod ki a saját stílusodat. A teniszórák során a technikai és taktikai tudás mellett a labdamenet kialakítására helyezzük a hangsúlyt, mely a folyamatos játékélvezethez elengedhetetlen.

Ha úgy érzed elsősorban az ütőerődet, valamint állóképességedet szeretnéd fejleszteni, netán egy versenyre vagy csapatbajnokságra készülsz, „sparing” óra keretében erre is lehetőséged van.

Teniszfelszerelés-bérlésre lehetőség van az egyesületnél. Árakkal kapcsolatban és további információért a +36 (20) 279 8999-as telefonszámon tudsz bővebben érdeklődni.