Background
Rub & Roll

A Gödöllői Villáról

Képzeljük magunk elé a vidéki nagypolgári miliőt, amit bár a megcsapott a főváros szele, mégis saját kultúrkör-nyezettel, szokásokkal és közönséggel rendelkezik. A gödöllői védett természeti övezet szélén, a nyugalom szigetén terpeszkedik egy patinás villa, mely a harmónia megteremtésére törekedve várja látogatóit.

Ez nem más, mint a pesti Rub&Roll második otthona, az újjá varázsolt villa; gyönyörű természeti környezetben. Szabadtéri sütés, modern, elegáns környezet, koktélújdonságok és csipetnyi amerika egy helyen. 

Első pillantásra a villához tartozó teniszpályák, a hatalmas terasz és a fákkal övezett épület szigorú, elit benyomást kelthet, azonban egy lépéssel beljebb már kellemes, oldottabb hangulat fogadja az idelátogatókat.

Víziónk, hogy megtalálják itt szórakozási lehetőségüket a gödöllői és környékbeli lakosok, a nyugalmat kereső fővárosiak, a felfrissülésre vágyó utazók, a gasztronómia és a sportok szerelmesei egyaránt. Egy nívós, ám kötet-len hangulatú helyszínen, közvetlen vendéglátás mellett. Ott, ahol már az első pillanattól kezdve - mintha csak egy hosszú út végeztével - otthonos érezhetik magukat.

Mit adunk az érkezőknek? 

Egészen különleges kapcsolatunk van a tűzzel, a szénnel és a sütéssel. Bármilyen alapanyagot fedezünk fel, az jut róla eszünkbe, hogy ha ezt betesszük a smokerbe, feldobjuk a grillre, csak egy kis ideig sütjük a kemencében, akkor vajon milyen ízeket lehet előcsalni belőle. 

Megsúgjuk, finomabbnál finomabb ételeket. Tiszteljük a húst, így felettébb különleges bánásmódban részesítjük. Talán elmondhatjuk, hogy ez a kulcs.

Tulajdonosunk és megálmodónk az egyik amerikai szeminárium végén hallotta a következő költői kérdést és csodálatos választ egy Nashville-i pitmastertől: mi valójában a BBQ? Lehet hogy a hús, a fa, a szmóker, a pác – de az összetevők igazából mindenkinél mások. Nem. A barbecue a közösségről szól. Amíg a hús készül (ami alaphangon is 4 óra), együtt vagytok, beszélgettek, időt töltötök egymással – ez a BBQ. A hús szeretete, a szenvedély, az elhivatottság. Nincs itt nagy titok, csak odafigyelés kell. Ne csináld, ha nincs türelmed, ha közben nem érzed jól magad, ha csak a pénz érdekel. Akkor ne csináld. Csak akkor lesz jó a barbecue, ha ez az életed.

A gasztronómia rabjai mellett a sport kedvelőit is várjuk. Éttermünk mellett üzemel a Rub&Roll Tennis Club szabadtéri és fedett pályákkal. Tökéletes helyszín az aktív kikapcsolódásra a nyári és téli szezonban is.

Várunk mindenkit sok szeretettel családdal, baráti társasággal párral Gödöllő legújabb társasági helyszínén, minden korosztály számára.