Magyar English
Background
Rub & Roll

A gödöllői Rub & Roll Villáról - Étterem és Rendezvényközpont

ÉTTEREM

Grill és barbecue ételek, az amerikai és a mexikói konyha legjava modern, elegáns környezetben, ízletes koktélokkal természetközeli nyugalomban. Nyáron hatalmas terasz látványkonyhával és szabadtéri sütésekkel, télen pedig kellemes bisztróhangulat egy csipetnyi tengerentúli felhanggal.


Képzeljük magunk elé a vidéki nagypolgári miliőt, amit bár a megcsapott a főváros szele, mégis saját kultúrkörnyezettel, szokásokkal és közönséggel rendelkezik. A gödöllői védett természeti övezet szélén terpeszkedik egy patinás villa, mely a harmónia megteremtésére törekedve várja látogatóit.

Ez nem más, mint a pesti Rub & Roll második otthona, az újjá varázsolt Villa; gyönyörű étterem természetközeli környezetben. 

SZABADIDŐ

Első pillantásra a villához tartozó teniszpályák, a hatalmas terasz és a fákkal övezett épület elegáns, elit benyomást kelthet, azonban egy lépéssel beljebb már kellemes, oldott hangulat fogadja az ide látogatókat.


Itt megtalálják szórakozási lehetőségeiket a gödöllői és környékbeli lakosok, a nyugalmat kereső fővárosiak, a felfrissülésre vágyó utazók, a gasztronómia és a sportok szerelmesei egyaránt. Egy nívós, ám kötetlen hangulatú helyszínen, közvetlen vendéglátás mellett. Ott, ahol vendégaink már az első pillanattól kezdve - mintha egy hosszú útról érkeztek volna haza - otthonos érezhetik magukat.

ÉTELEK

Egészen különleges kapcsolatunk van a tűzzel, a szénnel és a sütéssel. Szeretünk kísérletezni a különféle alapanyagokkal, folyamatosan fejlesztjük sütési technikáinkat és receptjeinket is. Az étlapon szereplő fogások nagy része a szmókerben, lassú tűzön, füstön sütve készül, vagyis az autentikus barbecue "szabályai" szerint. Másik részüket grillen sütjük, terasznyitás után a szabadtéri látványkonyhában, faszénen. A sütési technikák ugyanannyit, ha nem többet adnak hozzá az ételek ízvilágához, mint felhasznált alapanyagok vagy éppen fűszerek. Tiszteljük a húst, így felettébb különleges bánásmódban részesítjük! Talán elmondhatjuk, hogy ez a kulcs. Az egész egyben adja a Rub & Roll egyedi élményét, mely egyedülálló egész Gödöllőn (és környékén). 

A Rub & Roll Villa tulajdonosa és megálmodója, Kiss Dávid, sok időt töltött az Államokban, hogy a tökéletes barbecue receptjét felkutassa. Ám egy alkalommal, az egyik neves BBQ-szeminárium végén hallotta a következő költői kérdést és csodálatos választ egy Nashville-i pitmastertől: mi valójában a BBQ? Lehet hogy a hús, a fa, a szmóker, a rub – de az összetevők változnak, igazából mindenkinél mások. Nem. A barbecue a közösségről szól. Amíg a hús készül (ami alaphangon is 4 óra), együtt vagytok, beszélgettek, időt töltötök egymással – ez a BBQ. A hús szeretete, a szenvedély, az elhivatottság. Nincs itt nagy titok, csak odafigyelés kell. Ne csináld, ha nincs türelmed, ha közben nem érzed jól magad, ha csak a pénz érdekel. Akkor ne csináld. Csak akkor lesz jó a barbecue, ha ez az életed.

A gasztronómia rabjai mellett a sport kedvelőit is várjuk. Éttermünk mellett üzemel a Rub & Roll Tennis Club szabadtéri és fedett pályákkal. Tökéletes helyszín az aktív kikapcsolódásra a nyári és téli szezonban is.

Várunk minden korosztályt sok szeretettel családdal, baráti társasággal, párral Gödöllő legújabb kikapcsolódásra hívatott helyszínén, a Rub & Roll Villában!