Magyar English
Rub & Roll

Rub & Roll Tenisz Klub - Teniszpályák Gödöllőn

Gyönyörű környezetben várja a Rub & Roll Tenisz Klub kedves vendégeit a 2024-as nyílt szezonban, 4 szabadtéri teniszpályán.

A teniszpályákat minden nap 7:00 és 22:00 között lehet bérelni egyéni és páros teniszezéshez. Emellett edzőinkkel egyéni, páros, illetve csoportos oktatáson is részt vehet, aki fejleszteni szeretné tenisztudását. A pályák csodálatos környezetben, az Erzsébet part árnyas fáinkat közvetlen szomszédságában fekszenek, nyugodt sportolást és feltöltődést kínálva a játékosoknak. A kellemes időtöltés érdekében a felújításra került a teniszpálya recepció is, mely otthonos kis faház, hangulatos terasszal, finom italokkal és egy mosolygós munkatárssal várja a sportolni vágyókat. 

A Rub & Roll Tenisz Klub célja - a tenisz klubélet fellendítésén túl -, hogy Gödöllőn minél több gyermek számára teremtsen sportolási lehetőséget, így több programmal is készül a fiatalság számára. A 4 és 6 év közötti kicsiket oviteniszre, 6 és 10 év közötti fiatalokat gyermek teniszoktatásra várjuk sok szeretettel. Az idősebbek számára pedig 10 év felett társasági tenisz néven indítunk programot, itt minden korosztályt szívesen látunk. Emellett a 6-18 éves korosztály számára nyári táborokat is szervezünk az iskolaszünet idejére.


A közösségről és a családias hangulatról gondoskodik továbbá a Rub & Roll Villa étterme, mely egy hatalmas terasszal és mennyei ételekkel szolgál akár teniszmérkőzések előtt, után vagy hozzátartozóknak mérkőzések közben. 

Várunk mindenkit sok szeretettel!