Background
Rub & Roll

Villa események

Közelgő események

Rendelj BBQ sonkát húsvétra
- 2023-04-02 00:00:00

Házi receptúra alapján készült húsvéti mézes-mustáros BBQ sonka ELVITELRE!

Nem is tudjuk elképzelni a húsvétot sonka nélkül, az utóbbi években pedig hagyománnyá vált éttermünkben is a sonkasütés – persze a Rub & Roll csavart ebben az esetben is hozzáadjuk az ételhez!

Milyen is a Rub & Roll húsvéti sonkája?

Barbecue különlegesség lévén természetesen ő is eltölt a szmókerben 12 órát órát, almafa füstjén, lassú tűzön (90 fok), füstön sütve… de előtte még házi fűszerezésű alaplével injektáljuk, pácoljuk, végül mézes-mustáros glaze-zel (máz) kenjük le ezt az angolszász típusú, sült-füstölt sonkát.

Az eredmény rendkívül ízletes, kellemesen fűszeres, enyhén édeskés ízű, szaftos, puha textúrájú sonka, melyet hidegen és melegen is egyaránt ajánlunk fogyasztásra.

Kerüljön idén ez a sonkakülönlegesség az ünnepi asztalra!

A sonkák egyenként 2-2,2 kg-osak és kizárólag az előzetes rendeléseknek megfelelő mennyiségben készítjük el őket.

A húsvéti BBQ sonka ára: 7.990 Ft / darab

MEGRENDELEM!

RENDELÉSI INFORMÁCIÓ

Kérjük, hogy a sonka átvételi helyszínét és napját a megrendelés során válaszd ki az alábbiak szerint! Rendeléseket legkésőbb április 2-ig tudunk felvenni, vagy ameddig a készlet tart.

Átvételi helyszínek

A rendelés során válaszd ki az 5 átvételi helyszín közül a számodra megfelelőt:

  • Budapest, Szent István krt. 13. – Rub & Roll Barbecue
  • Gödöllő, Táncsics Mihály út 5. – Rub & Roll Villa
  • Székesfehérvár – előzetes egyeztetés szerint
  • Kalocsa – előzetes egyeztetés szerint
  • Ajka – előzetes egyeztetés alapján

Az átvétel időpontja

Budapesti és gödöllői éttermünkben az átvétel 2023. április 7-8-án 13:00 és 18:00 között lehetséges, Kalocsán, Székesfehérváron és Ajkán kizárólag előzetes egyeztetés alapján.

Az átvétel helyszínét és pontos napját megrendelés során kell kijelölni.

További információ: +36 20 433 7529

Rakonczai Imre zenés vacsoraest a Rub & Roll Villában!
2023-04-14 18:00:00 - 2023-04-14 21:00:00

Mennyei ételek, gyönyörű zene, kiváló hangulat  – add át magad a felhőtlen szórakozásnak egy igazán különleges estén a Rub & Roll Villában! 

Április 14-én pénteken ugyanis ismét visszatér hozzánk Rakonczai Imre (Szenes-Kornay Mariann Művészeti díjas és Fonogram díjas előadóművész, zenész, zeneszerző). Légy részese egy felemelő élménynek ínycsiklandó Rub & Roll fogások kíséretében – mindezt egy csodaszép, hangulatos étteremben! 

Információ
Helyszín: Rub & Roll Villa
Kapunyitás: 18:00-tól
Rakonczai Imre: 20:00-21:30 (a pontos kezdés időpontja minimálisan változhat)

Jegyek: 
Svédasztalos vacsorajegy (CSAK elővételben): 12.990 Ft
Sétálójegy: 7.490 Ft (sétálójeggyel érkező vendégeink számára nem tudunk ülőhelyet biztosítani)

Tippek: 

A jegyek korlátozott számban kaphatóak – s mivel Rakonczai Imre zenés estjeire hamar el szokták őket kapkodni, vedd meg minél előbb a sajátodat, ha biztosan szeretnél itt lenni! Ha egy asztalhoz szeretnétek ülni a baráti társaságoddal, vegyétek meg egyszerre a jegyeteket!

Várunk szeretettel!

Múltbeli események

Rakonczai Zenés Vacsoraest a Rub&Roll Villában!
2022-11-18 18:00:27

Mennyei ételek, gyönyörű zene, kiváló hangulat és kellemes idő – add át magad a felhőtlen szórakozásnak egy igazán különleges estén a Rub&Roll Villában! 

November 18-án pénteken ugyanis ismét visszatér hozzánk Rakonczai Imre (Szenes-Kornay Mariann Művészeti díjas és Fonogram díjas előadóművész, zenész, zeneszerző).

Légy részesese egy felemelő élménynek ínycsiklandó Rub & Roll fogások kíséretében – mindezt egy csodaszép, hangulatos étteremben! 

Rakonczai Zenés Vacsoraest a Rub & Roll Villában!
2022-09-29 18:00:00

Mennyei ételek, gyönyörű zene, kiváló hangulat és kellemes idő – add át magad a felhőtlen szórakozásnak egy igazán különleges estén a Rub&Roll Villa teraszán! 🤩👇

Szeptember 29-én csütörtökön ugyanis ismét visszatér hozzánk Rakonczai Imre (Szenes-Kornay Mariann Művészeti díjas és Fonogram díjas előadóművész, zenész, zeneszerző).

Légy részese egy felemelő élménynek ínycsiklandó Rub&Roll fogások kíséretében – mindezt egy csodaszép, hangulatos teraszon!

DR BRS a gödöllői Rub & Roll-ban
2022-02-17 19:00:00

Tudjuk: sokszor nehéz igazán jó esti programot találni Gödöllő környékén – de mi ezen most változtatunk! ☝️ Ragadd meg az alkalmat, és bulizz egy jót a Rub & Roll Villában: várunk szeretettel, fenséges BBQ fogásokkal és ajándék welcome drinkkel a kispénteki DR BRS bulinkon, ahol a hangulatot #kopksanyi tovább fokozza! 🤩

Belépő: 4000 Ft/fő
Kezdés: 19 óra (de ha adhatunk egy tippet, egyél előtte nálunk pár falatot, a frissen sült grillhúsok illatának úgyis nehéz lesz ellenállni 🤭🥩)
Cím: Gödöllő, Táncsics Mihály út 5.

Jegyeket a helyszínen is tudtok vásárolni készpénzes vagy kártyás fizetéssel, de előre is megvehetitek őket ezen a linken: https://rubandrollshop.hu/collections/kiemelt-termekeink/products/dr-brs-a-godolloi-rub-roll-ban

Hajrá, DR BRS – hajrá, kispéntek! Találkozzunk február 17-én!