Magyar English
Background
Rub & Roll

Hírek

Novemberi programajánló: stand up, hálaadás és zongoraest

Novemberben pörög fel igazán az élet a Rub & Roll éttermeiben: 3 fantasztikus programmal is készülünk a hozzánk látogatóknak!

Színház az egész világ, és szeptemberben a Rub & Roll is!

Szeptemberben a Rub & Roll Barbecue-ban és a Villában is különleges színház-jellegű előadásokat nézhettek majd meg, persze házi színpadainkra méretezve és ínycsiklandó vacsorával kísérve.

Újra itt van a Rub & Roll csapat!

Az ő lelkiismeretes munkájuknak köszönhető, hogy a Rub & Roll Barbecue egy olyan hely ma Budapest belvárosában, ahová mindig jó visszatérni. Ahol kedves mosollyal, finom ételekkel és barátságos hangulattal találkozhat az ember, mindegy, mikor tér be hozzánk.

NYERJ grillkolbász-csomagot vagy éttermi ajándékutalványt!

Játékra hív a Rub & Roll! Rengeteg grillkolbászról van itt szó kérem, ne hagyd ki a lehetőséget! Olvasd el most a részleteket!

Keressétek a Rub & Roll grillkolbászait az Auchan áruházakban!

Hatalmas öröm és büszkeség számunkra, hogy grillkolbászaink mostantól az Auchan áruházaiban is kaphatóak. Keresd őket a grillrészlegen!

Meccsnézés és élő közvetítések a Rub & Roll-ban

Sokan járnak a Rub & Roll Barbecue-ba rendszeresen meccset nézni, viszont ha te nem tudod, vajon miért, akkor gyorsan el is mondjuk!

Amit tudni érdemes a marhaszegyről

A marhaszegy kiválóan alkalmas barbecuezáshoz, hiszen az első ránézésre zsíros és merev húsban a hosszú sütési órák alatt mondjuk úgy, varázslat történik. Az eredmény pedig szaftos, puha és elképesztő ízekkel teli hús.

Elképesztő szaftmennyiség a barbecue védjegye

Honnan tudod, hogy jó bbq-val van dolgod? Ha a hús tele van ízekkel, melyekkel nem lehet betelni. Ha a fűszerezés jellegzetes, de nem tolakodó, hagyja érvényesülni a hús eredeti ízét, és a rostok között pedig elképesztő szaftmennyiség van.

A fajitas sztori - kiknek köszönhetjük ezt az ízletes ételt?

Már a hangzásából sejthető, hogy nem tősgyökeres magyar ételről van szó, viszont a nagy nemzetközi ételkavalkádban szeretjük tudni, melyik kedvencünk honnan származik.