Background
Rub & Roll

Étlap

Üdvözlünk a Rub & Roll Barbecue-ban! 

Olyan helyre tévedtél, ahol a hús nem csak egy alapanyag, az íz nem csak egyszeri érzékelés s az ételek nem csak egyszerű fogások. Számunkra fontos, hogy teljes ízélményt nyújtsunk, olyan érzésekkel, melyek hetekig-hónapokig megmaradnak...egy igazi kis csodát. 

Szakmai tudásunk az USA  leghíresebb pitmastereitől származik, akiknek a barbecue egy külön műfaj, komoly hagyománnyal, sok tapasztalással és kultúrával a háta mögött. Elhoztuk hát nektek a hamisítatlan amerikai ízeket, amerikai receptúrával és minőségi magyar alapanyagokkal.

De mi is az a BBQ, hogy jön ehhez a füst, és miért fogyhat el?

A barbecue elsősorban Amerika déli államaiban elterjedt technika, melynek során a húsokat a hagyományos grillezéssel szemben fán, vagy faszénen, indirekt módon (nincs közvetlen kontakt se tűzzel, se parázzsal), a forró füstben, állandó alacsony hőfokon, lassan sütik (forró füstölés).

A Rub&Roll csapatának célja, hogy az Amerikában tapasztalt eredeti ízeket és ízélményt olyan autentikusan adja át nektek, mintha személyesen kóstolnátok a barbecue hazájában. A kint megszerzett tudás és tapasztalataink alapján tehát a húsok nálunk is hosszú órákon át készülnek, gyakran egész éjszakán át, almafával füstölve egy speciális BBQ sütőben, a smokerben. A hosszú elkészítési idő miatt minden nap korlátozott mennyiséggel rendelkezünk. Amerikában sincs ez másképp, s mint azt a St. Louis-i Pappy’s Smokehouse tulajdonosától megtudtuk, egy igazi BBQ étterem akkor zár be, amikor elfogy a hús. Ez Európában meglehetősen szokatlanul hangzik, náluk a barbecue kultúra szerves része. A barbecue pedig nem ismeri az országhatárokat – ha elfogy a smokerben készült hús, akkor bizony elfogy. Érkezzetek hát minél előbb, és éljétek meg a déli államok eredeti ízélményét velünk

És miért éppen Rub & Roll?

Tudjátok hogy jellemzik a Rock and rollt? Lázadás, szabadság, egyéniség, tehetség, érzelmek Meggyőződésünk, hogy a Rock&roll-hoz hasonlóan az isteni, speciális húsokért is lehet rajongani. De vigyázz! A BBQ életérzés könnyen függőséget okozhat, és ha elkapott, nincs megállás – gördül tovább!

Barbecue

Az árak 2 féle választható köretet, a 2 fős tálak pedig 4 féle köretet tartalmaznak

Köretek

Burgerek

Burgereinket és szendvicseinket sült hasábburgonyával és amerikai káposztasalátával tálaljuk

Szendvics Specialitások

Burgereinket és szendvicseinket sült hasábburgonyával és amerikai káposztasalátával tálaljuk

Grill

Grill ételeink ára tartalmaz egy választott mártást

Óriás Hamburgerek

Mártások

Rub & Roll Classics

Saláták

Desszertek

Levesek