Background
Rub & Roll

Események

Közelgő események

Húsvéti BBQ sonka
- 2023-04-02 23:59:00

HÚSVÉTI SONKARENDELÉS: házi receptúra alapján készült húsvéti mézes-mustáros BBQ sonka ELVITELRE!

Nem is tudjuk elképzelni a húsvétot sonka nélkül, az utóbbi években pedig hagyománnyá vált éttermünkben is a sonkasütés – persze a Rub & Roll csavart ebben az esetben is hozzáadjuk az ételhez!

Milyen is a Rub & Roll húsvéti sonkája?

Barbecue különlegesség lévén természetesen ő is eltölt a szmókerben 12 órát órát, almafa füstjén, lassú tűzön (90 fok), füstön sütve… de előtte még házi fűszerezésű alaplével injektáljuk, pácoljuk, végül mézes-mustáros glaze-zel (máz) kenjük le ezt az angolszász típusú, sült-füstölt sonkát.

Az eredmény rendkívül ízletes, kellemesen fűszeres, enyhén édeskés ízű, szaftos, puha textúrájú sonka, melyet hidegen és melegen is egyaránt ajánlunk fogyasztásra. Kerüljön idén ez a sonkakülönlegesség az ünnepi asztalra!

  • A sonkák egyenként 2-2,2 kg-osak és kizárólag az előzetes rendeléseknek megfelelő mennyiségben készítjük el őket.
  • A húsvéti BBQ sonka ára: 7.990 Ft / darab

#thirstythursday

Nálunk minden csütörtökön #thirstythursday akció van, vagyis minden ital 30% kedvezménnyel kapható 14:00-tól egészen zárásig. Kérj egy finom gin & tonicot, vagy kóstold meg izgalmas whisky-jeinket, esetleg rendelj egy frissítő limonádét, vagy egy krémes shake-et - csütörtökönként 30% kedvezménnyel! 

Múltbeli események

LIVE MUSIC - élő zenés vacsoraestek a Rub & Rollban minden pénteken és szombaton
2023-03-17 00:00:00 - 2023-03-18 00:00:00

Élvezd a különleges hangulatú élő koncerteket vacsora közben, minden pénteken és szombaton. Az előadók ének és gitár, vagy zongora felállással érkeznek, zenei felhozatalukat tekintve pedig leginkább a jazz, swing, és a lüktető latin dallamok világából hoznak kellemes dallamokat - de sokszor csendülnek fel egyedi stílusukban átírt pop-feldolgozások is.

Az eseményekre a belépés ingyenes, ha szeretnéd bebiztosítani a helyeteket, akkor foglalj asztalt!

Upcoming shows:
  • 2023. március 17. 19:00 - Oti Voice & Bass (basszusgitár és ének) 
  • 2023. március 18. 19:00 - GoldenDuó voice & piano est
ALL YOU CAN EAT - Grillparty a belváros szívében
2021-10-01 14:00:00

Bár egy ideje nyitva vagyunk, szerettük volna egy nagyobb esemény keretein belül feleleveníteni a Rub&Roll hangulatot, így elhoztuk nektek elképesztő nyárnyitó családi grillpartynkat!