Magyar English
Rub & Roll

Esküvő Gödöllőn - Rub & Roll Villa étterem és rendezvényközpont

Egy nap, amikor minden rólatok szól.
Egy nap, amely egész hátralevő életeteket meghatározza.
Egy csodálatos és felejthetetlen nap, amikor már nem csak “én” és “te”, hanem “MI” lesztek.
Egy boldog család.

Kedves Ifjú Pár!

Engedjétek meg, hogy részesei lehessünk a nagy napnak és még csodálatosabbá tegyük esküvőtöket! A Rub & roll Villában ugyanis sokkal többet adunk mint egy egyszerű esküvőhelyszín. Tapasztalatunk és szaktudásunk mellett teljes szívünket beletesszük minden egyes esküvőbe, hogy teljesen egyedi hangulatot varázsoljunk az életük összekötésére készülő párok számára. A körülményeket egyénre szabjuk, mindent elképzeléseitek szerint alakítunk. 

Mert számunkra az a legfontosabb, hogy TI minden pillanatban jól érezzétek magatokat és hogy az esküvő egész életetekben felejthetetlen emlék maradjon.

Keressetek minket bizalommal és mi megvalósítjuk életetek legszebb napját!
Esküvőszervező kollégánk telefonszáma: +36 1 611 0199


Partnereink a nagy nap megvalósításában:  

Yantra Dekor Salon

"5 éves tapasztalattal rendelkezünk a rendezvényszervezést és az event marketinget érintő legtöbb területről. Pontosan tudjuk, a dekoratőr szakmában a kreativitás mellett a legnagyobb értékek a pontosság és a megbízhatóság, hiszen mindig egy „Nagy Nap” az, amit ránk bíznak. Ennek megfelelően mindennek a megbeszéltek szerint, a megbeszélt időben és minőségben kell rendelkezésre állnia.

Minden feladatot alapos utánajárás és felkészülés előz meg nálunk, hogy egyedi, személyre szabott, jó minőségű, és költséghatékony munkát adhassunk ki kezünkből. Munkáinkat nagyfokú odafigyeléssel, szaktudással, szépérzékkel, kreativitással végezzük. A legújabb dekorációs trendek mentén nyújtunk személyre szólót, maximálisan figyelembe véve megbízónk elképzeléseit. 

Számunkra minden megbízás épp olyan nagy jelentőséggel bír, mint annak, aki felkeres minket, hogy elképzeléseit megvalósítsuk. 

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy bebizonyíthassuk, számunkra nincs megvalósíthatatlan."A Rub & Roll Villa a TOP Esküvőhelyszínek partnere