Magyar English
Background
Rub & Roll

Családi rendezvények - Rub & Roll Villa étterem Gödöllő

Különleges alkalom közeleg családban? A Rub & Roll Villa étterem és rendezvényközpontban a hely és a lehetőség is adott arra, hogy szülinapi, névnapi, évfordulós, ballagós, osztálytalálkozós kisebb-nagyobb rendezvényeiteket megszervezzétek. Ehhez szuper ajánlatokkal készülünk nektek és profi szervező gárdával állunk rendelkezésetekre, gyönyörű éttermi körülmények között.

A Villa épületében többféle nagyságú és befogadóképességű szeparált terem között választhattok. Ezek közül a legkisebb, tökéletes 10-15 fős családi eseményekhez, a legnagyobb pedig akár 60 fős álló vagy ültetett rendezvény megvalósításához is tökéletes.


A Villa emeletén a két nagyobb rendezvényterem külön is bérelhető, de egybe is nyitható. Így akár nagy létszámú keresztelők, babaváró bulik, vagy bálok befogadására is alkalmas.

A Rub & Roll Villa teraszán rugalmasan tudjuk alakítani az asztalok elrendezését, így egész nyáron várjuk kisebb és nagyobb társaságok, vagy családok foglalásait!

Gödöllői éttermünkben lehetőség van különterem bérlésére és egyedi ajánlatok kérésére is. Mindenben rendelkezésetekre állunk! 

Keress minket telefonon: +36 1 611 0199


„Boldog az az ember, aki szereti és tiszteli apját és anyját, mint ahogy a bimbó szereti a megtartó, tápláló gyökeret, mint ahogy a folyó szereti a forrást, mint ahogy a madár szereti a fészket, mert hatalmas nyugalom, béke, öröm és fény születik meg benne.”

Böjte Csaba