2019 Új-Zéland
A tulajdonos nevét viselő sauvignon blanc maracuja és guava érett jegyeit hordozza, melyet a gyógynövények valamint a fekete ribizli egészít ki. A szájpadláson érett gyümölcsös jegyeket és citrust érezhetünk, amit hosszú ásványos lecsengés tesz harmonikussá.
2019 Etyek-Buda
Illatában az Irsai Olivér fajtára jellemző muskotályos, licsis és bodzás jegyek dominálnak. Ízben friss-lendületes savak, üde, citrusos aromák meghatározóak. A könnyed testhez gyümölcsös lecsengés párosul.
2016 Neszmély
Gyümölcsös, telt, kerek, vastag, intenzíven és nagyon harmonikusan érett kiemelkedő száraz borunk a rómaiak kedvenc dűlőjéről, a Pap-hegyről szedett gyönyörű, válogatott szőlőfürtök termése. Fehér húsból készült fűszeres ételekhez, 14°C-ra behűtve ajánljuk.
2016 Badacsony
Halványzöldes, tükrös tisztaságú bor, tiszta illattal, mely fajtajelleget is mutat. A könnyű, üdítő savak keltette savérzethez kellemes gyümölcsösség is társul.
2021 Villány
Kékfrankos gerinc, ahogy szeretjük benne merlot, kadarka, pinot noir és egy lehellet syrah. Ragyogó lazac színű, tele gyümölcsökkel, főleg érett málna, görögdinnye, erdei szamóca uralják. Illatában szőlővirág, szellőrózsa és vadrózsa. Pirospozsgás és takaros, igazi villányi menyecske.
2021 Badacsony
Kirstálytiszta, halvány málna színét rózsaszín villanások teszik még elegánsabbá. Illatában friss eper és málna, ízében frissítő savérzet és a rozék is kiemelkedő összetettség. Vagány, lendületes, friss. Csupa gyümölcs és nagybetűs NYÁR.
2018 Argentína
Gyönyörű, intenzív rubin szín ibolya árnyalatokkal. Kóstolva fekete bogyósok és szilva keveredik füsttel és vaníliával a szánkban. Bársonyos textúra, hosszú utóíz.
2016 Szekszárd
A birtok meghatározó fajtája a kékfrankos. Az évjárat legszebb borait válogattuk ki ehhez a borhoz, ami szigorú minősítés után került szekszárdi palackba.
2016 Villány
Öreg, szórt telepítés vegyes szőlőfajtái egybe szüretelve, egyszerűen, az ősi hagyomány szerint elkészítve, a végső arcát a cabernet franc adja. Illatában a meghatározó az érett gyümölcsösség (fekete cseresznye, fekete ribizli), amely a kóstoláskor fűszeres jegyekkel (fahéj, kakaópor) teljesedik kerek egésszé.
Árpád
Árpád
Árpád
Árpád
Árpád
Törley
Fantinel
Pommery
Törley