Magyar English
Rub & Roll

Céges rendezvények - Rub & Roll Villa Gödöllő étterem és rendezvényközpont

Sok olyan esemény lehet egy cég életében, amire külső rendezvényhelyszín, és rendezvényszervező partner szolgáltatásait vennék igénybe. Legyen szó üzleti reggeliről, konferenciáról, termékbemutatóról, oktatásról, prezentációról, ügyfél- vagy partnertalálkozóról, a gödöllői Rub & Roll Villa rendezvénytermeiben meg tudjuk valósítani! Projektorral és kivetítővel felszerelt, szeparálható termeinkben az események professzionális megvalósítása lehetséges, kávészünetekkel, illetve az ebéddel/vacsorával együtt.

A Rub & Roll Villa rendezvénytermei külön bejáraton keresztül közelíthetőek meg, így vendégei, kollégái teljesen zavartalanul közlekedhetnek, elkerülve az étterem vendégeit. Autóval érkező résztvevőiknek zárt parkolónkban, illetve az épült előtti utcafronton pedig ingyenes a parkolás.

Csapatépítések, díjátadók, gálaestek, karácsonyi vacsorák és más céges rendezvények megvalósítását is rábízhatja a Rub & Roll Villára! Tisztában vagyunk vele, mennyire meghatározó szereppel bírnak ezek az események a vállalatok életében, a cégkultúra kialakításában, így a lehető legmagasabb színvonalon valósítjuk meg elképzeléseit.

Ennek köszönhetően

 • a partnerek és a munkavállalók kikapcsolhatnak →  a továbbiakban visszatérhet energiájuk és motivációjuk is növekedhet;
 • a vállalati környezetben komoly szabályokhoz vannak kötve, s a feladatokra koncentrálnak, azonban egy teljesen új térben megnyílhatnak kollégáik felé → a későbbiekben a közös munka jelentősen fejlődhet és kellemesebbé válik a vállalati környezet is;
 • egy sikeres est során sok pozitív emlék és érzelem éri a vendégeket, melyek együttesen maradandó hatást fejtenek ki → ez mélyíti az elhivatottságot és a ragaszkodást.

 • Miért a Rub & Roll Villa erre legalkalmasabb helyszín?

 • profi szervezői gárda: levesszük a terhet a válláról! Legyen szó a dekorációról, a menü kialakításáról, az ételek-italok prezentálásáról, vagy éppen a szórakozási lehetőségekről.
 • privát tér: a Rub & Roll Villa rendezvényterme teljesen elkülönül az étteremtől, így a céges programokra és partnerekre fókuszálhatnak a résztvevők.
 • környezet: nyugalom, természet és a tágas, világos terek teszik kiegyensúlyozottá és komfortossá a helyszínt.

 • Keressen minket és segítünk sikeresebbé tenni csapatát!

  Telefonon: +36 1 611 0199
  E-mail: villa@rubandroll.hu