Background
Rub & Roll

Tennis Club

Gyönyörű környezetben egész évben várja a Rub&Roll Tenisz Klub  kedves vendégeit. 6 szabadtéri teniszpálya, melyek közül téli időszakban 4 befedésre kerül, így lehetőség van fűtött sátorban űzni a közkedvelt sportot. 

A kellemes időtöltés érdekében a 2021 tavaszán felújításra került a teniszpálya recepció, mely egy otthonos kis faház, hangulatos terasszal, finom italokkal és egy mosolygós munkatárssal várja a kedves sportolni vágyókat. 

A Rub&Roll Tenisz Klub célja, hogy Gödöllőn minél több gyermek számára teremtsen sportolási lehetőséget, így több programmal is készül a fiatalság számára. A 4 és 6 év közötti kicsiket oviteniszre, 6 és 10 év közötti fiatalokat gyermek teniszre várjuk sok szeretettel. Az idősebbek számára pedig 10 év felett társasági tenisz néven indítunk programot, itt már minden korosztályt szívesen látunk.

A közösségről és a családias hangulatról gondoskodik továbbá a Rub&Roll Villa étterme, mely egy hatalmas te-rasszal és mennyei ételekkel szolgál akár teniszmérkőzések előtt, után vagy hozzzátartozóknak mérkőzések köz-ben. 

Várjuk Önöket sok szeretettel!