Magyar English
Background
Rub & Roll

Teniszoktatás Gödöllő - Rub & Roll Tenisz Klub

Kedves Gyerekek és Szülők!

Az idei szezonban folyamatosan indulnak csoportos teniszedzéseink kor és játéktudás alapján. Nagyobb létszám esetében létrehozunk további csoportokat is, hogy mindenki számára biztosított legyen a tanulás és fejlődés.

Lehetőség van klubtagsági kiváltására is, mellyel játékosaink igénybe vehetik klubtag-kedvezményeinket is.

Edzés időpontokról és díjakról ezen a számon érdeklődj: Berezvai Kolos, vezetőedző, 06 (20) 279-8999


Cardio tenisz felnőtteknek

Ezen az órán a teniszütések mellett koordinációs és kondicionális képességeket is fejlesztjük - ezzel megkaphatod azt a terhelést, amire igazán vágysz. Csak rajtad múlik!

Az edzéseken különböző kiegészítő eszközöket használunk, mellyel ezeket a képességeket a maximumra lehet pörgetni. A teniszpályán állomások vannak kialakítva és a feladat elvégzése után, forgó jelleggel máris a következő feladatnál találod magad: a pulzus folyamatos szinten tartása a cél, így az edzés 15-20 perces blokkokra van osztva, közte némi pihenővel. A lábmunka mellett az egyensúly és gyorserő fejlesztése a fő cél, mindezek mellett az ütéstechnikát is gyakorolhatod nehezített körülmények között.

Próbáld ki magad - tenisztudástól függetlenül! Nehezített és könnyített feladatokkal is találkozhatsz az órákon. 

Amire szükséged lesz: teniszfelszerelés, sportcipő, jókedv (teniszütőbérlésre van lehetőség)


Vezetőedző: Berezvai Kolos

"Mottóm: hozd ki magadból a napi 100%-ot (ezért is van ez a pulcsin) :)

Gyerekkorom óta fontos számomra a sport, majd 10 éves koromban ragadott magával a tenisz szeretete, melyet utóbbi időben edzőként fejezhetek ki.

Célom a tenisz sportágának nyelvén a sportszeretetre ösztönözni az embereket, és ezt a szeretet átadni minden korosztálynak.

Lehetőségem volt Németországban is kipróbálni magam edzőként, ahol fantasztikus klubéletet tapasztaltam meg - célom, hogy Gödöllőn is megvalósítsam ezt.

Pályakoordinátorként és vezetőedzőként a Rub & Roll Tennis Clubban lehetőségem van még több emberrel kapcsolatba kerülni és egy olyan klubot felépíteni, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő célt és kihívást.

5 és fél évig edzősködtem egy 2. kerületi teniszklubban, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem: főként 8-18 éves versenyteniszező gyerekek és fiatalok számára felépített egyéni és csoportos teniszórákat, valamint erőnléti edzéseket tartottam. Emellett kezdő és haladó amatőr gyermek és felnőtt játékosokat oktattam.

Korábbi eredményeim, melyet még versenyzőként értem el: 

  • korosztályos versenyeket nyertem
  • kétszer korosztályos 3. helyezett és egyszer csapatbajnok
  • szuperliga játékos"

Végzettség:

Semmelweis Egyetem Testnevelési- és Sporttudományi Kar

Bsc Testnevelő-tenisz szakedző

Testnevelési Egyetem
MA Testnevelő-Gyógytestnevelő tanár 

Testnevelési Egyetem
OKJ, Úszás Oktató képzés