Background
Rub & Roll

Események

Közelgő események

2021 nyár

Bár Rub&Roll Tennis Clubunk még új a terepen, már idén beleugrottunk magyar és nemzetközi versenyek lebonyolításába. A nyarat például egyből a Champions Bowl szervezésével kezdtük, a Nexon Dunakeszi Teniszklubbal együttműködésben. 

Ez a rangos nemzetközi verseny május 8- és 9 között zajlott. Fiúk és lányok négy korosztályban mérték össze tudásukat, a győztesek pedig kvalifikációt szereztek a szeptember 8. és 15. között Umagban megrendezésre kerülő döntőre. A horvátországi fináléban 33 ország legjobbjaival kell majd megmérkőzniük a végső győzelemért. 

A nemzetközi tornát követően nem kellett sokat várni, máris elérkezett az I.Rub&Roll Kupa (május 22-24) országos utánpótlás verseny ideje, melyen a következő korosztályok szerepeltek: 14 éves lányok, 14 éves fiúk és 16 éves lányok. Utóbbi kiemelt versenynek számított Magyarországon, ráadásul nem csak egyéni, hanem páros mérkőzésekkel várta a tenisz kedvelőit.

A nyár fennmaradó részében a Rub&Roll Villa otthont adott még egy Play&Stay versenynek, továbbá a II. Rub&Roll Kupa országos versenynek; lány 12,14, 16 és 18 éves korosztályban.

Fontos számunkra a közösség és a gyerekek támogatása, lehetőségek teremtése, ezért törekszünk a legjobb körülmények megteremtésére is. Várunk sok szeretettel!